Voor immo Zoute moet je bij KnoQue - ZwinRegio zijn

Er zijn weinig locaties in België die zo tot de verbeelding spreken als het Zoute. Deze wijk van Knokke, de badstad die zelf een deelgemeente is van Knokke-Heist, was ooit een smalle zandstrook aan de grens met Nederland. Het verlengde van de duinen en het grasland waar schapen graasden, is vandaag uitgegroeid tot residentieel woongebied. In de uiteenlopende types appartementen en woningen is het goed leven. Volg even met KnoQue immokantoor in Knokke, dan maken we een snel een virtuele rondgang langs wat Immo Zoute ook u kan bieden. Mogelijks gaat u er ook wel dromen van een appartement te koop in Knokke of ander vastgoed dat tot de verbeelding spreekt. En dan bent u bij ons immokantoor in Knokke aan het juiste adres. 

Wie houdt van de kleurrijke vrolijkheid van het strandleven kan niet wegblijven van de zeedijk. Het weer en de seizoenen zorgen ervoor dat het zicht op de Noordzee en de activiteiten op het zand voortdurend wisselen.

De Zeedijk - ontdek het samen met Immo Zoute

Als u ervoor kiest om hier een appartement of villa te kopen via Immo Zoute met KnoQue makelaarskantoor, krijgt u er dit levendige schouwspel bij. De stralende zon, de dreigende wolken, de surfers, catamarans en zeilbootjes die de schuimende golven doorbreken zijn ongetwijfeld belangrijke troeven voor deze categorie woningen van immo Zoute. Tegelijk biedt de zeedijk hier een uitgebreid aanbod aan boetieks, kunstgalerijen en horecazaken. Ze maken het flaneren hier bijzonder aantrekkelijk. De dijk gaat uiteindelijk over in een fiets- en wandelpad dat u tot in natuurreservaat Het Zwin brengt.

De Kustlaan - samen op wandel met Immo Zoute 

Achter de zeedijk ligt de Kustlaan, een bruisende weg omzoomd door verleidelijke kledingwinkels, meubelzaken en designshops. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een leven op een mondaine plek als deze. Losstaande en geschakelde woningen, luxueuze appartementen en studio’s wisselen elkaar in deze zone van immo Zoute af.

Naar de Zoutelaan - samen flaneren met Immo Zoute 

Wie liever de rust opzoekt, moet beslist even richting Zoutelaan wandelen. In deze zone vindt u langs de groene lanen voornamelijk riante villa’s en alleenstaande woningen. Meestal zijn ze omzoomd door mooie tuinen die groen en rust brengen in deze buurt.

Richting Royal Zoute Tennis Club - Immo Zoute toont u de weg 

Loop nu verder door naar het oosten en de Nederlandse grens. U komt zo dadelijk voorbij de Royal Zoute Tennis Club. Onderweg ziet u mooie en vaak recente residenties die het aanbod van immo Zoute hebben aangevuld. Ze zijn onderverdeeld in moderne appartementen en ruime lofts.

Immo Zoute bij KnoQue - ZwinRegio

Er is beslist een plek op deze unieke Iocatie die geschikt is voor u. Aarzel niet om ons te contacteren. Dan maken de immo-specialisten van KnoQue - ZwinRegio het virtuele overzicht concreet aan de hand van de appartementen, villa’s, lofts en studio’s die we op dit ogenblik in portefeuille hebben. En wie weet wordt dit binnenkort ook uw thuis! Breng snel een bezoekje aan KnoQue, uw immokantoor in Knokke