“Ontdek wat onze ervaring en gecertificeerde kennis van Vlaams en Nederlands vastgoed u brengt”

In de spotlight

uniekaanbod001.jpg
  • Nieuw

Knokke

vraagprijs € 1.690.000,-

vorstelijkwonenaandezee001.jpg
  • Nieuw

Cadzand

vraagprijs € 1.150.000,- K.K.

vorstelijkwonenaandezee001.jpg
  • Nieuw

Cadzand

vraagprijs € 1.250.000,- K.K.

bbopeenmooielocatie001.jpg
  • Nieuw

Ijzendijke

vraagprijs € 699.000,- K.K.

wonen met zeezicht

Onze appartementen geven u het ultiem vakantiegevoel. Ontwaken met het geluid van golven die breken aan het strand, of een romantische duik nemen bij zonsondergang? Bekijk nu ons aanbod van woningen aan de zee.

Bekijk ons volledige aanbod

duinbergenzeezicht001.jpg

Knokke-heist

€ 1.293.000

penthousemetzichtopzee001.jpg

Domburg

€ 1.095.000 - K.K.

commercieel

Op zoek naar oplossingen voor uw bedrijf? Ons aanbod loodsen en garages, verhuurbare ruimtes en kantoren helpt u uw ambities waar te maken. Zet u met ons de volgende stap in uw onderneming?

Bekijk ons volledige aanbod

handelspandlagunabeach001.jpg

Heist

€ 165.000

horecaindeduinen001.jpg

Cadzand

nieuwbouw

De Zwin regio is dynamisch en constant aan het ontwikkelen. De nieuwe appartementen en woningen zijn dan ook erg gewild door zowel inwoners van Zeeuws-Vlaanderen als investeerds uit heel Nederland en België. Woont u binnenkort in uw nieuw thuis?

Bekijk ons volledige aanbod

woonkavelgolfdomeinbrugsevaart001.jpg

Oostburg

€ 450.000

woonkavelgolfdomeinbrugsevaart001.jpg

Oostburg

€ 267.000

ruime landgoederen

Ons aanbod landgoederen en villa's omvat een breed segment. Bent u op zoek naar een luxueus gastenverblijf omringd door natuur, of vertroeft u liever aan het strand? Deze woningen maken het mogelijk.

Bekijk ons volledige aanbod

exclusieflandhuistemiddenvandepolders001.jpg

Sluis

uniekeigendom001.jpg

Retranchement

Wie zijn wij?

“KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

Meer informatie

Foto_Sven_site.jpg

Sven Langenberg

Makelaar & taxateur

Foto_Collin_site.jpg

Collin Gyselinck

Makelaar & taxateur

Kaily_rgb-site.jpg

Kaily Du Pré

Commercieel medewerker - kantoor Sluis

P1100494ZW2.jpg

Jordy Engelaar

Commercieel medewerker - kantoor Sluis

P1100498bewerkt.jpg

Rémy Versluijs

Commercieel medewerker - kantoor Sluis

Foto_Yolande_site.jpg

Yolande Plooij

Commercieel medewerker - kantoor Knokke

Ontdek ons aanbod in Knokke

Wij helpen onze klant graag aan twee zijden van de grens. Net als de natuur, werken wij grensoverschrijdend en laten we onze opdrachtgevers, zoekers en anderen graag proeven van beide regio's die in elkaar overlopen.

Met KnoQue, en ons immokantoor in Knokke aan het Driehoeksplein, zetten we in op hartje Knokke en haar deelgemeentes. Maak kennis met ons kwalitatief immokantoor in Knokke. Of u nu op zoek bent naar een appartement te koop in Knokke met zeezicht of u zoekt een professionele partner voor een vlotte verkoop van uw luxueuze villa in Knokke? Reken op de expertiese van KnoQue, uw immokantoor in Knokke, voor alle immo Zoute en Knokke. 

Met ZwinRegio, aangestuurd vanuit het kantoor aan de Beestenmarkt in Sluis richten we ons op het gebied West Zeeuws-Vlaanderen (NL) en de polders van West Vlaanderen (BE). Op zoek naar een woning over de grens, benieuwd naar het aanbod in de prachtige ZwinRegio en naar de diensten van ZwinRegio Vastgoedmakelaars? Kijk dan zeker op onze andere website www.zwinregio.com of klik op de rode button rechtsonder op deze pagina.