Onze diensten

Verkoop

U heeft de beslissing genomen om uw woning te verkopen en (eventueel ook) te verhuizen. Een grote, spannende stap! Het team van KnoQue helpt u graag in dit proces. Ze doorlopen alle stappen van het verhuis- en/of verkoopproces en laten creativiteit én ervaring spreken. Nieuwsgierig naar onze unieke verkoopformule?  Bel (+3(0)50 630740) of mail gerust!

Meer informatie over verkopen

Zoekopdracht

De medewerkers van KnoQue zijn uiteraard als eerste op de hoogte van nieuwe kansen (aanbod!) in hartje Knokke en omgeving. U kunt uw wensen en criteria kenbaar maken, zodat u op de hoogte bent van nieuw aanbod, prijsverlagingen, open huis, etc.&a

Verhuur

Met de naam KnoQue duiden we nog beter dat we thuis zijn in Knokke. Dat we de markt in en rond Knokke kennen en er vraag en aanbod als geen ander succesvol bijeen brengen. We nemen de verhuur van uw bedrijfsloods, appartement met zeezicht, etc. graag uit handen.

Bekijk huuraanbod KnoQue

Taxaties

Een goede waardering is… waardevol. Hier laat KnoQue graag haar ervaring spreken, maar ook de diploma’s en certificaten die het resultaat zijn van gerichte studies. Een kwalitatieve taxatie is het fundament van uw aan- of verkoop.

Knokke. Wie er wil wonen, wil het beste. Benut de ervaring van KnoQue. En de vechtlust om voor u het beste resultaat te behalen.

Wat maakt de Q van KnoQue zo bijzonder?

KnoQue | Exclusive Properties staat achter het leveren van “Qwaliteit” en een “unieQ”  concept in haar diensten en haar vastgoedaanbod.

Met aanbod en een kantoor aan de Nederlandse én aan de Belgische zijde van de grens, maar ook behaalde studies en certificaten om onze diensten in beide landen te kunnen leveren. KnoQue reikt tot aan het Belgisch, Nederlandse achterland én bereikt zo de juiste doelgroep. Een exclusieve dienst die geleverd wordt vanuit 't Zoute. Een unieke kans voor verkopers & verhuurders en een eerste stap naar verkoopsucces met een etalage die uw vastgoed onder de aandacht brengt van ieder die een bezoek aan het Zoute brengt. Weer een voorbeeld van die Q die KnoQue biedt.