A vendreFrere Andre

Prix de demande € 415.000 - Frais de notaire et TVA inclus4524 KZ Sluis

Woning met een langsgevel zonder kopgevel. Uitgevoerd in schoonmetselwerk of gekaleid. Sluis is een gezellig stadje met een perfecte ligging én een rijke geschiedenis. Binnen de omwalling vindt u alles wat u nodig hebt: restaurants, een school, een apotheek, een huisartsenpost en heel wat winkels. Die zijn ook open op zondag, een mooie erfenis uit de tijd dat de ouders van de leerlingen van Saint-Joseph in het weekend op bezoek kwamen en tegelijk inkopen deden in de dorpskern. Een groene...


Informations complémentaires sur la propriété

Woning met een langsgevel zonder kopgevel. Uitgevoerd in schoonmetselwerk of gekaleid.

Sluis is een gezellig stadje met een perfecte ligging én een rijke geschiedenis. Binnen de omwalling vindt u alles wat u nodig hebt: restaurants, een school, een apotheek, een huisartsenpost en heel wat winkels. Die zijn ook open op zondag, een mooie erfenis uit de tijd dat de ouders van de leerlingen van Saint-Joseph in het weekend op bezoek kwamen en tegelijk inkopen deden in de dorpskern.

Een groene oase van rust aan de rand van Sluis. Dat wordt het woonproject Saint-Joseph. Een kindvriendelijke omgeving ook, zonder doorgaand verkeer en met een centraal plein om te spelen en ontspannen. Dat kan uiteraard ook in uw eigen tuin. Saint-Joseph combineert zo privacy wanneer u dat wenst met aangename contacten met de andere bewoners. Maak uw keuze uit 36 van onze gezinswoningen.

De bouwstijl is modern en houdt het midden tussen het stedelijke karakter en de dorpse gezelligheid van Sluis. De geelbruine gevelsteen in combinatie met een zadeldak met natuurrode dakpannen en de grote ramen in donkergrijs geschilderd hardhout dragen bij tot de esthetische eenheid die rust en eenvoud uitstraalt. U kunt kiezen uit één van de drie basistypes. Deze worden samengesteld op maat van uw gezin, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren.

Documents disponibles en téléchargement

Contactez KnoQue à propos de cette propriété

Découvrez toutes les autres propriétés

Vers la liste générale